العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود
به منظور مقابله با کرونا؛

اعلام آمادگی سازمان ملل برای کمک به ایران

دبیرکل سازمان ملل متحد از تصمیم این نهاد بین المللی برای ارائه کمک به ایران جهت مقابله با شیوع ویروس کرونا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 13
کد خبر: ۳۸۱۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «آنتونیو گوترش» روز پنج شنبه اعلام کرد که سازمان ملل متحد آماده ارائه کمک به ایران جهت مقابله با شیوع ویروس کرونا است.

 

وی همچنین از تمام کشورهای عضو سازمان ملل متحد خواست تا به ایران که با بحران کمبود دارو در شرایط بحرانی کنونی روبروست، کمک و پشتیبانی لازم را ارائه نمایند.

 

«استفان دوژاریک» سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد در یک نشست خبری گفت که «دبیرکل عمیقاً نگران شیوع ویروس کرونا در ایران است و ایران یکی از کشورهایی است که به شدت درگیر این بیماری شده است».

 

دوژاریک در ادامه افزود که «گوترش نسبت به کمبود دارو و تجهیزات پزشکی در ایران که امکان مهار این بیماری را دشوار می سازد، به خوبی آگاه است و بنابراین از تمام کشورهای عضو می خواهد تا تلاشهای ایران در این زمان بحرانی را تسهیل و حمایت کنند».

 

شایان ذکر است که «محمدجواد ظریف» وزیر خارجه ایران در نامه ای خطاب به دبیرکل سازمان ملل خواستار لغو فوری تحریمهای آمریکا علیه جمهوری اسلامی شد؛ تحریمهایی که توان و تلاشهای ایران برای مقابله با ویروس کرونا را تضعیف می کند.

 

ظریف در این نامه خاطرنشان کرد که تحریمهای آمریکا امکان دریافت دارو و تجهیزات پزشکی وارداتی را برای ایران غیرممکن می سازد.

 

دوژاریک با تأیید اینکه گوترش نامه مزبور را دریافت کرده است، اظهار داشت که ایران می تواند بر حمایت نظام سازمان ملل از جمله سازمان بهداشت جهانی تکیه کند.

 

گفتنی است که روز پنج شنبه، «علیرضا وهاب زاده» مشاور وزیر بهداشت ایران اعلام کرد که شمار مبتلایان به ویروس کووید ۱۹ در ایران به بیش از ۱۰ هزار نفر و تعداد قربانیان به ۴۲۹ تن رسیده است.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر